Λογότυπος

The routes of Greek Artisans

Δημιουργικός χώρος που φιλοξενεί ανεξάρτητα project χειροτεχνημάτων. Ο λογότυπος φανερώνει μια Δαιδαλώδη πορεία εις βάθος με μεταφορικό μέσο ειδώλιο της Μυκηναϊκής περιόδου.
Το άλογο ως σημαίνον και σημαινόμενο. Άλογος, “α” στερητικό και λόγος. Οι σαφείς ορθές γωνίες θέλουν να προσδώσουν καθαρότητα σε αυτή την πορεία. Είναι μια πολυεπίπεδη εμβάθυνση στη δημιουργία. Χρησιμοποιηθήκε γραμματοσειρά Bauhaus, ως συνδυασμός μοντέρνου – παραδοσιακού.

Εκεί που ο Γκρόπιους ακούει το αμόνι του Ηφαίστου…

Ladi Biosas |||| λάδι βιώσας

Eταιρεία παραγωγής και εμπορίας βιολογικού εξαιρετικού παρθένου ελαιολάδου υψηλό σε πολυφαινόλες. Υπήρξε συνεργασία με το μεγάλο Μεσσήνιο χαράκτη Τάκη Κατσουλίδη -η γραμματοσειρά είναι δικής του δημιουργίας-. Το προϊόν έχει αποσπάσει βραβεία ποιότητας & συσκευασίας αρχικά σε Ελαιοτεχνία το 2013 και καινοτομίας -Τεχνόπολις Γκάζι 2013-, ενώ κατακτά αλλεπάλληλα βραβεία ποιότητας σε διεθνείς διαγωνισμούς: Λος Άντζελες 2016, Νέα Υόρκη 2018, Αθήνα 2020, Καναδά 2021, Ντουμπάι 2023 κ.ά. Λάθε βιώσας, μια λανθάνουσα κατά τα σύγχρονα πρότυπα, παραγωγική διαδικασία έδωσε το λάδι βιώσας -λάθε βιώσας-

Απέριττες, μινιμλιστικές γραμμές, η καθαρότητα του λευκού και η διαφάνεια της εσωτερικότητας…

Pixida Tours

Πρακτορείο τουριστικών υπηρεσιών. Ο λογότυπος έχει ως κινητήριο δύναμη τον Ελληνικό πολιτισμό με ένα σύγχρονο όχημα μετάβασης και εκδρομής. Λιτές γραμμές και πορείες που δημιουργούν την Πυξίδα για κάθε ταξιδιώτη. Το “δ” διατηρήθηκε ελληνικό ώστε μέσω του αλφαβήτου να τονίζεται η ελληνικότητα του περιεχομένου των εκδρομών.

Opthalmologist

Εγχείρημα δημιουργίας λογοτύπου για οφθαλμιατρείο. Επηρεασμένο από την πολλαπλή ικανότητα να ειδωθεί το ίδιο το όργανο που προσφέρει την όραση. Οι αποχρώσεις υπονοούν το φύλο του ιατρού αλλά και την ευαισθησία του ματιού.

Coffee Giroffe Project

Κάπου στην Τανζανία με τον Josephat Torner να προσπαθεί την απομάγευση του λευκού κόκκου καφέ. Χρησιμοποιώντας το τοπόσημο της Τανζανίας, ενσωματώσαμε σ’ έναν λογότυπο την έκφραση μιας ολόκληρης ακτιβιστικής δράσης που ήθελε να κοινοποιήσει το πρόβλημα μέσω του πιο εμβληματικού καθημερινού ροφήματος του κόσμου.

O Josephat Tornet, έφυγε το 2020, η γεύση του καφέ του όμως έμεινε…

Crete Chef Services

Ο μίτος της γεύσης μέσα από τον δαιδαλώδη λαβύρινθο της γαστρονομίας μας οδηγεί με ασφάλεια σε υπηρεσίες μαγειρική πανδαισίας.

Η μακρά επίγευση που διαρκεί από το παλάτι του Μίνωα μέχρι το πιάτο σας

Teranga

Ολλανδική εταιρεία εισαγωγής χειροποίητων καλαθιών από την Σενεγάλη.

HB Kurk & Keramiek

Ατομική επιχείρηση εισαγωγής χειροποίητων κεραμικών και φελλών από την Πορτογαλία.

Evora

Το κόσμημα του Καϊμακτσαλάν στο χωριό Παναγίτσα βρίσκεται τοποθετημένο νοσταλγικά σε ένα λόφο γεμάτο καστανιές δίπλα σε μια σειρά από τεχνητές λίμνες, σε υψόμετρο 1030μ, η Εβόρα.

Φυτώρια Πουλοπούλου

Συνάρμοση λογοτύπου και αρχικών επιχείρησης με ξεκάθαρες λιτές γραμμές.